Karlstad Elprojekt hjälper dig
med alla typer av projekt

Vare sig du behöver elbilsladdning, entreprenadarbeten eller alla typer av  elinstallationer finns vi till hands. Det spelar ingen roll om du är privatperson, företag eller en större organisation. Vi hjälper alla!

En närbild på kablage på sidan elbilsladdning.

Elinstallation

Vi har gedigen erfarenhet av arbeten med såväl mindre som större om- och nyinstallationsarbeten inom el i villor, fritidshus, lägenheter, butiker, offentliga lokaler med mera.

Med våra tjänster hjälper vi dig med allt från mindre service, installation av golvvärme, diverse ROT-arbeten, belysning i och utanför hemmet samt större elinstallationsarbeten i nyproducerade bostäder och lokaler samt helhetslösningar inom belysningsdesign. Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning och offert.

Tele/Data

I dagens moderna hem och företag är det viktigt med ett fungerande datanätverk.

Vi projekterar och utför flerfunktionsnät för tele och data med både koppar- och fiberteknik, vid såväl nybyggnationer som utökning av befintliga nät.

 

Stabila helhetslösningar från början till slut

Vår målsättning är att alltid kunna ge dig en komplett och stabil helhetslösning från början till slut.

För att kunna leva upp till detta utför vi dokumentation och registrering enligt Svensk Standard samt avprovar anläggningen enligt standard för det valda nätet.

Vi använder alltid exakta instrument för dessa uppgifter.

Elbilsladdning

Vill du kunna ladda din elbil eller laddhybrid hemma? Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation.

Våra tjänster inkluderar installation och montage av laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor. Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och våra behöriga elektriker säkerställer att laddningen av din elbil eller laddhybrid sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga elnät.

Läs mer

Sedan den 1 januari 2021 får du som väljer att installera laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning ett Grön teknik-avdrag. Avdraget för investeringar i elbilsladdning innebär att du som privatperson får ett direkt avdrag på 50 procent på fakturabeloppet (precis som andra rotavdrag).

Bild på elladdare från elbilsladdning och elektriker sidorna.
En bild på en elektriker som monterar ett eluttag på sidan Tjänster.

Entreprenad

Ett samarbete med Karlstad Elprojekt för entreprenader i olika former ger dig en trygg samarbetspartner under entreprenadtiden samt en möjlighet att få ett säkert samarbete under garantitiden, inte minst efter att garantin har gått ut.

Nyproduktion

Funderar du på att bygga nytt hus? Då är Karlstad Elprojekt en pålitlig partner för att dra elen i ditt nya hem. En stor styrka med våra tjänster är att alla våra resurser finns på plats, varför vi kan erbjuda snabb service. Våra erfarna och duktiga elektriker är lokala, vilket är en trygghet både för dig och för oss.

Karlstad Elprojekt är den lokala elfirman som du kan lita på att få jobbet gjort. Du har samma kontaktperson genom hela processen. Det tycker vi är tryggt, enkelt och kostnadseffektivt. Alltså får du lösningar som andas kvalitet inom:

 

  • El
  • Smarta hem
  • Belysning
  • Övervakning
  • Data, fiber och telekommunikation etc.

Service

Ett samarbete med Karlstad Elprojekt för service, utbyggnad och underhåll av din elteknikutrustning ger trygghet och god totalekonomi. Det innebär minskad produktionsstörning, ökad säkerhet för att din anläggning är uppdaterad och kontrollerad samt överensstämmer med dagens behov.
En bild på lysrör i ett tak på sidan Tjänster.

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar?

Vi på Karlstad Elprojekt berättar gärna mer och hjälper dig med ditt nästa projekt.